Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI SA SAN SIRA

Ivan Strinić više nije član Milana, žele ga dva kluba

Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
26.08.2019.
u 17:24

"AC Milan objavljuje kako je sporazumno raskinuo ugovor s braničem Ivanom Strinićem. Klub igraču želi sve najbolje u nastavku karijere", stoji u Milanovu priopćenju.

Član hrvatske nogometne reprezentacije koja je prošle godine osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, lijevi branič Ivan Strinić (32) od ponedjeljka i službeno više nije član talijanskog velikana Milana, objavio je klub.

"AC Milan objavljuje kako je sporazumno raskinuo ugovor s braničem Ivanom Strinićem. Klub igraču želi sve najbolje u nastavku karijere", stoji u Milanovu priopćenju.

Strinić je u Milan stigao prošloga ljeta iz Sampdorije, ali nedugo potom dijagnosticirana mu je srčana mana zbog koje prošle sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za "crno-crvene".

Naš bi branič, koji je upisao 49 nastupa za reprezentaciju, prema navodima talijanskih medija karijeru mogao nastaviti u Serie A jer su za njega zainteresirani Parma i SPAL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije