Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJA

Ivan Santini zabio gol za Standard u pobjedi 3:0 protiv Charleroija

Ivan Santini
VL
20.02.2016.
u 20:24

Santini je postigao prvi pogodak na utakmici u 15. minuti, a igrao je do 79. minute. Bio je to njegov sedmi pogodak ove sezone.

Hrvatski nogometaš Ivan Santini bio je strijelac u 3-0 (1-0) pobjedi Standarda iz Liegea protiv Charleroija u susretu 27. kola belgijskog prvenstva.

Santini je postigao prvi pogodak na utakmici u 15. minuti, a igrao je do 79. minute. Bio je to njegov sedmi pogodak ove sezone.

Standard je sada semi na ljestvici sa 37 bodova, jednim manje od šestog Charleroija. Vodi Club Brugge sa 58 bodova, tri manje uz utakmicu manje ima drugi Gent.

>> Pobjeda Standarda, pogodak Santinija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije