Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 GOLOVA U MADRIDU

Ivan Rakitić zabio dva gola Realu, ali i promašio jedanaesterac

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
30.10.2013.
u 23:50

Ivan Rakitić zabio je dva gola za Sevillu na Santiago Bernabeuu, prvi iz jedanaesterca, a drugi prekrasnim lobom. Luka Modrić je utakmicu za Real počeo na klupi, a u igru je ušao u 71. minuti.

Ivan Rakitić drugo kolo zaredom strijelac je za Sevillu. Nakon što je u prošlom kolu zabio u pobjedi nad Osasunom, hrvatski veznjak u srijedu u 11. kolu Primere zabio je dva gola na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida. Na njegovu žalost, Sevilla je izgubila sa 7:3.

Real je goropadno krenuo u utakmicu, nakon nešto malo više od pola sata bilo je 3:0. U 12. minuti za 1:0 zabio je Bale. Velšanin je bio i strijelac drugog gola Reala, u 27. minuti. U 32. minuti iz jedanaesterca je zabio Cristiano Ronaldo za 3:0.

U 38. minuti jedanaesterac je dobila Sevilla, a siguran realizator bio je Ivan Rakitić. Samo dvije minute poslije Sevilla je zabila novi gol, na asistenciju Samperija pogodio je Bacca.

Real je na početku nastavka riješio pitanje pobjednika golovima Benzeme u 53. minuti te Ronalda u 60. minuti.

Sevilla se ni nakon toga nije predavala, a nova nagrada stigla je u 63. minuti kada je Rakitić zabio drugi gol na utakmici. Pogodio je Raketa fenomenalnim lobom s ruba šesnaesterca s lijeve strane.

Luka Modrić u igru je ušao u 71. minuti, a u istoj je minuti Real zabio i šesti gol. Strijelac je bio Ronaldo.

U 74. minuti Rakitić je mogao zabiti i hat-trick, ali je ovog puta bio neprecizan s bijele točke.

Samo tri minute poslije Sevilla je ostala s igračem manje nakon isključenja Mbije, a igrača više Real je iskoristio u 80. minuti kada je Benzema zabio za 7:3.

Primera, 11. kolo:
Valencia - Almeria 1:2
Valladolid - Real Sociedad 2:2
Osasuna - Vallecano 3:1
Real Madrid - Sevilla 7:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije