Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori traju

Ivan Rakitić uključen u mogući transfer, Juventus odbio ponudu

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
23.01.2020.
u 10:09

Talijanski prvak već je ranije pokazao želju za hrvatskog reprezentativca, ali ovaj put želi da Barcelona udvostruči novčani iznos

U tijeku su pregovori između Barcelone i Juventusa. Naime, katalonski klub je za Federica Bernardeschija ponudio Staroj dami deset milijuna eura i Ivana Rakitića, piše Gianluca Di Marzio za Sky Sport. Juventus je odbio ponudu.

Talijanski prvak već je ranije pokazao želju za hrvatskog reprezentativca, ali ovaj put želi da Barcelona udvostruči novčani iznos. 

Ivan Rakitić
1/3

Bernardeschi je prije tri godine stigao iz Fiorentine za 40 milijuna eura. Talijan je šest godina mlađi od Rakitića.

Pregovori između Barcelone i Juventusa traju i dalje.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije