Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONI KUP

Ivan Rakitić pohvalio se osvojenim trofejem

Rakitić
Foto: Instagram
1/6
23.05.2016.
u 08:56

– Moja podrška svim navijačima Seville – napisao je hrvatski reprezentativac

Barcelona je sinoć u finalu Kupa kralja nakon produžetaka svladala Sevillu (2:0) i tako došla do dvostruke krune. Ivan Rakitić odigrao je prvo poluvrijeme, a nakon susreta spremno pozirao s trofejem za milijune fanova koji ga prate na društvenim mrežama.

– Kup je naš! Ogroman timski rad, naprijed Barcelona – napisao je Rakitić koji je u Barcelonu došao iz Seville gdje je bio kapetan.

– Moja podrška svim navijačima Seville – dodao je hrvatski reprezentativac.

A trener Barcelone Luis Enrique je izjavio:

– Ovo je momčad prvaka, moramo biti ponosni na ove igrača. Pokazali su da se znamo braniti i igrati nogomet. Vrijeme da sada uživamo. Osvojili smo četiri naslova ove sezone. Nemamo kome što dokazivati. Ovi su dečki osvojili puno trofeja s različitim trenerima. Nemam pritužbe na njih. Imali smo izazov kakav nitko drugi nije imao, a to je bilo osvojiti sve, no to nije bilo moguće.

>> Neymar i Alba slomili Sevillu, Barcelona osvojila španjolski Kup

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
09:18 23.05.2016.

Barca,mas que un club !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije