Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER PRIJE SP-A?

Ivan Rakitić je na korak od prelaska u Barcelonu?

Ivan Rakitić
Igor Kralj/PIXSELL
05.06.2014.
u 10:42

Barcelona želi transfer dogovoriti prije početka Svjetskog prvenstva, a spremna je ponuditi 20-ak milijuna eura.

Ivan Rakitić na korak je od prelaska u Barcelonu. Kapetan Seville navodno na stolu ima ponude Reala, Atletica i Barcelone, a očekuje se da će završiti u katalonskom klubu.

Kontakti između klubova uspostavljeni su još prije nekoliko mjeseci i sad su došli do završne faze, piše španjolski Sport. Barcelona želi transfer dogovoriti prije početka Svjetskog prvenstva, a spremna je ponuditi 20-ak milijuna eura.

Katalonci žele što prije zaključiti transfer jer novi trener Luis Enrique slaže momčad za iduću sezonu. Mjesto Rakitiću otvorit će transferi Cesca Fabregasa i Alexa Songa koji navodno odlaze u Englesku.

Iz Seville su jučer poručili da će svojeg kapetana pustiti iz kluba ako netko ponudi dovoljnu svotu.

- Naša posljednje ponuda Rakitića je bila veliki postotak našega ukupnog proračuna. To smo napravili jer želimo da ostane. No, nikoga nećemo prisiljavati na ostanak u Sevilli. Svi koji žele otići to mogu i napraviti. Ali, po cijeni koju mi odredimo - rekao je predsjednik Seville Jose Castro.

>> Ivan Rakitić u naj-momčadi Europske lige!

Komentara 3

DA
Dankoo
11:02 05.06.2014.

Kaj su nervoozni? Čovjek ima bebu od koje se odvojio i obveze u Brazilu a oni još vrše pritisak, i to su kao kolege. Oni bi htjeli 40 milijuna za Rakitića. A nevjerujem da Rakitiću to treba, jer bi to za njega značilo veliki pritisak i očekivanja od novog kluba. Kažu da žele da Rakitić ostane, OK još jednu godinu koliko ugovor traje i onda svako na svoju stranu po nova iskustva, i svi zadovoljni. Ali ne, stvar je u tome što oni ne žele 20 mil. koliko klubovi nude nego duplo više, a za Rakitića ih zapravo boli džon.

HE
hercegbosna
22:23 05.06.2014.

Ostankom u Sevilli Rakitic bi ostao na istoj razini kojoj je i sada,odlaskom u klub poput reala,barce ili atletica,rastao bi kao igrac i dosao na razinu Luke

BO
bosutska
15:37 05.06.2014.

Kakva nagadjanja otkud te sve invormacije? Za Ivana bi bilo najbolje da ostane tamo gdje je sada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije