Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci pišu

Ivan Rakitić ima ponude dva nogometna velikana

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.11.2019.
u 09:04

Raketa svoju priliku uglavnom traži s klupe za pričuve, a to mu je već dosadilo. Ne skriva nezadovoljstvo te je sve bliže odluci da napusti Nou Camp

Ivan Rakitić (31) željan je igre, ali Barcin trener Ernesto Valverde ima drugačije planove, pa Hrvatu ove sezone dozira minutažu.

Raketa svoju priliku uglavnom traži s klupe za pričuve, a to mu je već dosadilo. Ne skriva nezadovoljstvo te je sve bliže odluci da napusti Nou Camp.

Rakitić je otkrio kako ima nekoliko ponuda. 'Za Hrvata se zanimaju Juventus i Inter', piše španjolski Mundo Deportivo.

No Ivanov je cilj ponovno izboriti mjesto u prvoj momčadi Barcelone. Ne uspije li onda će izabrati klub koji ima najveće ambicije u Ligi prvaka, a to bi zasad bio Juventus.

- Teško je kada Rakitića moram ostaviti na klupi, ali Barcelona ima puno dobrih igrača. Među njima je zdrava konkurencija - rekao je trener Barcelone.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
10:41 08.11.2019.

Protiv Slavije iz Praga je usao negdje poslije sezdesete minute igrao odlicno,povezao igru i tek tada je Barcelona opasno prijetila Cesima kojima je odlican golman sacuvao nerjeseno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije