Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI JUNAK

Ivan Perišić: Neopisivo! Konačno smo postali ono što prije nismo bili

Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
1/10
11.07.2018.
u 23:14

- Ovo je nešto neopisivo. Svaka čast igračima i navijačima. Bilo je teško, ali smo pokazali karakter. U osmini finala, četvrtfinalu i danas smo gubili, ali svaki put smo se vraćali. To pokazuje da smo prava ekipa, ono što prije nismo bili - rekao je Perišić

Ivan Perišić bio je jedan od najboljih igrača u pobjedi Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Perišić je prvo zabio gol, a onda upisao asistenciju za pobjednički gol Mandžukića.

- Ovo je nešto neopisivo. Svaka čast igračima i navijačima. Bilo je teško, ali smo pokazali karakter. U osmini finala, četvrtfinalu i danas smo gubili, ali svaki put smo se vraćali. To pokazuje da smo prava ekipa, ono što prije nismo bili - rekao je Perišić i dodao:

- Opet smo ušli malo nonšalantno u utakmicu, svi smo umorni. U drugom poluvremenu smo dominirali i imali šanse, ali je njihov vratar bio sjajan.

Hrvatska - Engleska
1/22

Za naslov se borimo s Francuzima koji su nas 1998. svladali u polufinalu SP-a.

- Sjećamo se te utakmice i koliko je to bolno bilo. Oni su favoriti, ali idemo dati sve od sebe. Sve ćemo izdržati i budite sigurni da ćemo dati sve od sebe.

>> Pogledajte kako se slavilo na Trgu u Zagrebu

Komentara 8

Avatar Vorenus
Vorenus
23:27 11.07.2018.

tako je ..drzava se brani zeljezom I celicnom voljom a ne zlatom I srebrom..bravo kockasti..

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:57 11.07.2018.

Rusi nam zabiše nož u leđa jaooooooooooooooo SKANDAL! Fudbalski savez Rusije čestitao izbor novog predsednika Fudbalske federacije Kosova

CR
crodux
01:51 12.07.2018.

junak sveti Ivan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije