Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA SE TRANSFER

Ivan Perišić na izlaznim vratima Intera, Mourinho već radi na njegovu dovođenju!

Reuters
25.09.2021.
u 15:00

Perišić, koji je iz Hajduka otišao kao junior, u Inter je stigao u ljeto 2015. iz Wolfsburga za 15 milijuna eura. Za Inter je odigrao 210 utakmica, zabio je 46 golova uz 40 asistencija.

Ivan Perišić, čini se, igra posljednju sezonu u Interu. Hrvatskom reprezentativcu ugovor s milanskim klubom traje do kraja sezone, a klub mu još nije ponudio novi. Ta vijest odmah je među navijačima Hajduka izazvala euforiju, jer navijači splitskog kluba vjeruju da bi se Perišić mogao vratiti u Split i pokušati donijeti Hajduku prvi naslov prvaka još od 2005. godine. No želje su jedno, a realnost je ta da Perišić još uvijek u inozemstvu može dobiti plaću od četiri, pet milijuna eura godišnje.

Hajduk mu takav novac ni približno ne može ponuditi. No ima onih koji mogu i žele.

- Napoli želi Perišića. Trener Luciano Spalletti dugo je radio s njim i vidi ga kao pravo rješenje za sljedeću sezonu”, piše Calciomercato, a La Repubblica navodi da je trener Rome Jose Mourinho ponovno bacio oko na 32-godišnjeg krilnog nogometaša. Mourinho je Perišića već pokušao dovesti u Manchester United, a sada će isto pokušati u Romi.

Perišić, koji je iz Hajduka otišao kao junior, u Inter je stigao u ljeto 2015. iz Wolfsburga za 15 milijuna eura. Za Inter je odigrao 210 utakmica, zabio je 46 golova uz 40 asistencija i sudjelovao u osvajanju naslova prvaka prošle sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije