Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mourinhov dream team

Je li ova sitnica otkrila da je posao gotov, Perišić odlazi u United!?

Ivan Perišić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
09.07.2017.
u 18:27

United je već poslao nekoliko ponuda, ali sve su odbijene. Navodno je posljednja iznosila 45 milijuna eura,

Jose Mourinho od Manchester Uniteda želi stvoriti pravi 'dream team' za sljedeću sezonu u kojoj će klub nastupati i u Ligi prvaka. Portugalski strateg dobio je veliki budžet, a već napravio jedan fenomenalan transfer - na Old Trafford za oko 85 milijuna eura stigao je Romelu Lukaku.

No, Portugalac još uvijek nije u potpunosti zadovoljan jer mu je velika želja Ivan Perišić. Mourinho strašno cijeni hrvatskog reprezentativca i želi ga što prije dovesti, no Inter se zasad pokazao kao tvrd pregovarač.

United je, naime, već poslao nekoliko ponuda, ali sve su odbijene. Navodno je posljednja iznosila 45 milijuna eura, ali talijanski klub traži deset više.

Ipak, navijači Uniteda vjeruju da će se posao ostvariti i da će se klubovi naći na sredini, a već se hvataju za najveće sitnice koje bi mogle značiti da je transfer gotov. Pa su tako primijetili neke sitnice na društvenim mrežama koje tumače tako da daju naslutiti da će se Perišić uskoro pridružiti Mourinhovim trupama.

Naš nogometaš je, naime, na Instagramu 'lajkao' objavu Paula Pogbe, igrača Uniteda, o Romelu Lukakuu, najnovijoj Mourinhovoj akviziciji. Isto tako, počeo je pratiti Lukakua na Instagramu, a davao je i 'lajkove' njihovim fotografijama. Navijači Uniteda uvjereni su da to znači da već sad ostvarju kontakt sa svojim novim prijateljima i budućim suigračima.

Dodajmo kako Perišić vlasnicima Intera cijelo vrijeme jasno daje do znanja da želi otići u Manchester u kojem bi godišnje zarađivao oko 7 milijuna eura.

Komentara 4

Avatar MSN
MSN
19:53 09.07.2017.

Budimo realni, zaslužuje ovakav transfer, naš najbolji i najkonzistentniji igrač.

PR
prajdali100
18:45 09.07.2017.

Perisic u Unitedu ! To je ono pravo.

PO
PowerPoint
23:15 09.07.2017.

Stvarno je vrijeme da jedan Hrvat napokon zaigra u najvećem svjetskom klubu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije