Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivan Klasnić: Barcelona me se nije dojmila

spo-soc-txt.jpg
import
15.09.2005.
u 00:19

Kad su kuglice Uefina ždrijeba u skupinu C svrstale Barcelonu, Udinese, Panathinaikos i Werder, svi su se složili da su Katalonci najjača momčad. U prvoj utakmici na sinoćnjem neugodnom gostovanju u Bremenu, Barcelona je ubilježila i prvu pobjedu te još jednom potvrdila da će i ove sezone u Ligi prvaka biti glavni favorit za osvajanje naslova tog prestižnog natjecanja.

No, pobjeda od 2:0 i igra kakvu su Katalonci pokazali u Njemačkoj ipak nije zadovoljila brojne kritičare. Jer nije to bila ona lepršava i atraktivan Barcelona iz prošlosezonskih utakmica Lige prvaka. S tom konstatacijom složit će se i ponajbolji Werderov igrač, naš reprezentativac Ivan Klasnić.

- Iskreno rečeno očekivao sam od Barcelone puno više. Bila je to teška i čvrsta utakmica. Nesretno smo primili prvi pogodak rano i to nas je poljulalo i usmjerilo tijek utakmice. No, Barcelona me se uopće nije dojmila. Možda će zazvučati čudno, ali je tako - reći će Klasnić. Inače, naš reprezentativac je odigrao odličnu utakmicu. Puno je trčao, razigravao momčad i promašio nekoliko prigoda, ali to nije bila njegova noć.

- Nedostajalo mi je malo koncentracije u završnici, a i sreća nam je okrenula leđa. No trebali smo zabiti, bilo bi pošteno. Sve bi tada bilo drugačije. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i pokazali što znamo - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije