Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Ivan Jurić slavio protiv hrvatskog trojca iz Fiorentine

Ivan Jurić - Genoa
Reuters/PIXSELL
15.12.2016.
u 22:40

Pobjedu Genoi, koju vodu hrvatski stručnjak Ivan Jurić, donio je Darko Lazović u 37. minuti, točnije u desetoj minuti nastavka.

U nastavku prekinutog susreta 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva Genoa je na stadionu Luigi Ferraris pred 25,000 gledatelja pobijedila Fiorentinu 1:0.

Utakmica je prvotno igrana 11. rujna, međutim zbog jakog pljuska je prekinuta u 27. minuti, a nastavak je uslijedio tri mjeseca kasnije.

Pobjedu Genoi, koju vodu hrvatski stručnjak Ivan Jurić, donio je Darko Lazović u 37. minuti, točnije u desetoj minuti nastavka. Gosti su najbliže izjednačenju bili u 59. minuti kada je Mauro Zarate uzdrmao vratnicu sa više od 20 metara.

Za Fiorentinu je cijeli susret odigrao Milan Badelj, dok je Nikola Kalinić ušao u igru u 53. minuti umjesto Hrvoja Milića.

Ovom pobjedom Genoa je skočila na deseto mjesto sa 23 boda, dok je Fiorentina ostala na sedmom mjestu sa 26 bodova. U vodstvu je Juventus sa 39 bodova ispred Rome (35) i Milana (32).

Drugoligaš izbacio Ajax iz Kupa

Nogometaši nizozemskog drugoligaša Cambuura priredili su iznenađenje pobijedivši u susretu osmine finala nacionalnog Kupa Ajax 2:1.

Junak utakmice bio je 32-godišnji napadač Martijn Barto koji je u prvom poluvremenu dva puta matirao Diederika Boera. U 20. minuti je doveo domaćine u vodstvom, a u 39. minuti postigao je i drugi gol na utakmici.

Ajax je smanjio u 67. minuti golom Pellea Clementea, a usprkos silnom pritisku kopljanici do kraja dvoboja nisu uspjeli izjednačiti.

Ajax je rekorder sa 18 naslova pobjednika nizozemskog Kupa, međutim pokal pobjednika "KNVB Cupa" čeka od 2010. godine.

Još ranije iz Kupa je ispao i PSV Eindhoven koji je u 2. kolu poražen od Sparte Rotterdam 1:3, pa se u glavnog favorita prometnuo Feyenoord koji brani naslov.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije