Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Ivan Dodig treći put ispao u polufinalu parova US Opena

Tokio: Marin Čilić i Ivan Dodig izborili finale muških parova
Igor Kralj/PIXSELL
07.09.2023.
u 23:33

S Open tako ostaje jedini "grand slam" na kojemu nije igrao u završnici, osvajao je Roland Garros 2015. i 2023., Australian Open 2021. te je gubio finala Wimbledona 2013. i Roland Garrosa 2022.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se s Amerikancem Austinom Krajicekom uspio plasirati u finale muških parova na posljednjem ovogodišnjem "grand slam" turniru sezone, US Openu u New Yorku, uspješniji od njih su u polufinalu bili Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury sa 7-5, 3-6, 6-3.

VEZANI ČLANCI:

Dodigu je ovo bio treći dolazak do polufinala US Opena, 2013. i 2014. je do te faze turnira stizao s Brazilcem Marcelom Melom, ali niti jednom nije stigao do finala. US Open tako ostaje jedini "grand slam" na kojemu nije igrao u završnici, osvajao je Roland Garros 2015. i 2023., Australian Open 2021. te je gubio finala Wimbledona 2013. i Roland Garrosa 2022.

Ram i Salisbury će u finalu igrati protiv Indijca Rohana Bopanne i Australca Matthewa Ebdena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije