Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Ivan Dodig i partnerica Latisha Chan zablistali na gala večeri pobjednika

Ivan Dodig i Latisha Chan
Foto: Reuters/Pixsell/Instagram
1/14
15.07.2019.
u 18:46

Chan je plijenila u prekrasnoj crvenoj toaleti, a Dodig se odlučio za klasični “black tie” s leptir-mašnom

Nakon osvajanja Wimbledona, svoga čak četvrtog Grand Slama u parovima u karijeri, 34-godišnji tenisač iz Međugorja Ivan Dodig i njegova partnerica na terenu, uskoro 30-godišnja Tajvanka Latisha Chan, zablistali su u londonskome Guidhallu na tradicionalnoj gala večeri wimbledonskih pobjednika.

Chan je plijenila u prekrasnoj crvenoj toaleti, a Dodig se odlučio za klasični “black tie” s leptir-mašnom. Sve je ovjekovječeno i fotografijama, a detalje s gala večere Chan je podijelila i sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Champion’s Dinner 🏆🥂💃🏻👠 #Wimbledon2019

A post shared by 詹詠然 Latisha Chan (@latishayjchan) on

Prikupili su nekoliko tisuća lajkova, mnogi su podijelili objavu, a stiglo je i mnoštvo čestitki.

Podsjetimo, nakon uvjerljive pobjede u mješovitim parovima na turniru u All England Clubu koju su ostvarili za samo sat i devet minuta svladavši Šveđanina Roberta Lindstedta i Latvijku Jelenu Ostapenko s uvjerljivih 6-2, 6-3, mogli su se konačno opustiti. A to su i zaslužili.

Dodig i Chan, ne samo da su nedavno uspjeli obraniti lanjsku titulu pobjednika na Roland Garrrosu, već su osvojili i Wimbledon - drugi Grand Slam zaredom u ovoj sezoni, a treću ukupno

Recept za uspjeh njih dvoje očito imaju. A možda je to i tradicionalna tajvanska hrana koju su, sudeći prema objavi Latishe Chan na njezinu profilu na Facebooku, kušali dan prije samoga finala u Londonu.

- Dan prije finala nema ništa moćnije od okusa iz rodnog grada. Napunili smo baterije uz nevjerojatnu večeru - napisala je Latisha spominjući lanac Din Tai Fung, koji svoj restoran ima i u Velikoj Britaniji, Londonu. Jesu li jeli knedle (Din tai Fung zovu restoranom najboljim za ovisnike o knedlama) ili pak neku drugu egzotičnu deliciju, nismo saznali, ali im je očito dala snagu za još jedan Grand Slam uspjeh.

Latisha Chan je na 12. mjesto u konkurenciji ženskih parova, a profesionalna je tenisačica od 2004. godine. U karijeri je zaradila 5,3 milijuna dolara, najviše u posljednje dvije godine kada je s Ivanom osvojila dva Roland Garrosa i Wimbledon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Sunday feeling ☺️🍦💐🌳 #Hydepark #london

A post shared by 詹詠然 Latisha Chan (@latishayjchan) on

Komentara 7

DU
Deleted user
19:32 15.07.2019.

Dodik je sladak. Mnogo sliči na Ramusha Haradinaja.

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
22:02 15.07.2019.

bas su par

Avatar Walkeranna
Walkeranna
01:35 16.07.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije