Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Ludogoreca

Ivan Čvorović: Sjećam se kako je Kralju bilo teško u Zagrebu...

cvorovic
sportal.rs
03.07.2012.
u 20:42

- Ne pada mi napamet nositi ispod dresa majicu Zvezde ili slične gluposti. Moje je da branim - kaže srbijanski vratar koji brani za Bugarsku.

Iako je prošao nogometnu školu Partizana, odrastao u Srbiji, Ivan Čvorović postao je vratar bugarske reprezentacije. Upisao je prvi nastup, 20 minuta ove godine u 2:1 pobjedi Bugarske nad Nizozemskom. Ovog je ljeta stigao u Ludogorec, pojačao je bugarskog prvaka pred kvalifikacije za Ligu prvaka, Čvorović će biti prepreka napadačima Dinama.

– O Dinamu znam dosta, znam kakva je atmosfera u Maksimiru, veliki je klub s velikim navijačima. Nikad nisam bio u Maksimiru, ali bili su neki moji kolege, čuo sam brojne priče.

Kakve priče?

– Da Dinamo ima dobre navijače, kao što ih Crvena zvezda ima u Srbiji. No, nemam tremu. Iako iskreno, nismo htjeli Dinamo, željeli smo izbjeći Dinamo i Partizan. Mjesec sam dana u Ludogorecu, super mi je, imamo dobru momčad. Gledali smo videozapise, vidjeli smo da Dinamo ima jako dobru momčad. Samo, i mi imamo jako dobru momčad i imamo velike šanse za prolazak.

Neki srpski vratari koji su dolazili u Maksimir ispod dresa su nosili razne majice, primjerice dres Zvezde. Hoće li vi nešto imati ispod dresa?

– Ne, to me ne zanima, moje je da dobro branim, a ne da se bavim takvim glupostima.

Očekujete li provokacije s obzirom na to da dolazite iz Srbije? Možda se sjećate vratara Partizana Ivice Kralja kojem su skandirali \"Ivice, ustaša\"?

– Ne znam kako će reagirati navijači, ja imam i bugarsku putovnicu, branim za bugarsku reprezentaciju. A ja nisam Ivica nego Ivan, i ja sam Čvorović. Sjećam se te utakmice, nije Ivici bilo lako – uz smiješak će Čvorović.

Komentara 3

SB
sbb
21:10 03.07.2012.

Korektno, bravo decec...

JO
jolly
06:24 04.07.2012.

Umjesto o nogometu, novinar diže nacionalne tenzije.

SI
silversurfer22
09:09 04.07.2012.

..Ivi-ca usta-ša i 5 komada u mrežu....neprocjenjivo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije