Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio 42 pogotka

Ivan Čupić u borbi 
za najboljeg strijelca

'Croatia\'s Ivan Cupic (r) and Egypt\'s Hady Mohamed during 23rd Men\'s Handball World Championship preliminary round match.January 17,2013. Foto © nph / Acero) *** Local Caption ***'
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
24.01.2013.
u 20:27

Ivan Čupić, hrvatsko krilo, na ovom SP-u igra u sjajnoj formi.

Nakon sedam odigranih utakmica na listi su najboljih strijelaca Rus Dibirov i Bjelorus Rutenka sa 46 postignutih pogodaka. Treći je Kiro Lazarov (44). No njihove su reprezentacije ispale.

Tako će se za naslov najboljeg strijelca SP-a nadmetati Danac Eggert koji ima 43 i Ivan Čupić koji ima 42 pogotka. Duvnjak je drugi dodavač.

Drago Vuković drugi je po broju blokada (13). Da je odigrao barem jedno poluvrijeme protiv Francuza, vjerojatno bi dostigao vodećeg Rusa Evdokimova (14). Jakov Gojun je treći (10).

Najbolji je vratar po postotku uspješnosti Poljak Wichary (47), a Mirko Alilović je na šestom mjestu sa 40 posto.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lubussa
14:07 25.01.2013.

ČUPIĆ IVAN je rijetko viđena igračina! Ako slučajno ovo pročita znat će da ima jednog vatrenog navijača. Dragi su mi svi momci iz reprezentacije, naravno. Neki kao Balić, Duvnjak, Vori, Metličić pogotovo, ali Čupa i njegovo lavlje srce - to je nešto posebno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije