Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Italija osigurala plasman na EP

Italija - Armenija
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.10.2019.
u 00:05

U 7. kolu skupine J kvalifikacija za EURO 2020. Italija je u subotu na rimskom Olimpicu protiv Grčke slavila s 2-0 golovima Jorginha (63-pen) i Federica Bernardeschija (78), te je zadržala stopostotni učinak

Nakon što se nisu plasirali na prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo, nogometaši Italije donekle su se iskupili u kvalifikacijama za EURO 2020., te su se pridružili Belgiji kao druga reprezentacija koja je osigurala plasman na EP. Belgija se u četvrtak kao prva plasirala na Europsko prvenstvo nakon što je susretu sedmog kola skupine I pobijedila San Marino s 9-0, upisavši tako sedmu pobjedu u skupini uz gol razliku 28-1.

U 7. kolu skupine J kvalifikacija za EURO 2020. Italija je u subotu na rimskom Olimpicu protiv Grčke slavila s 2-0 golovima Jorginha (63-pen) i Federica Bernardeschija (78), te je zadržala stopostotni učinak.

 U istoj skupini Lihtenštajn je iznenadio Armeniju, odigravši 1-1, a remi domaćinima donio je Yanik Frick u 72. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije