Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE I CHIELLINI
Povratak na članak

Italija dolazi oslabljena na Poljud, ozlijedili se Barzagli i Zaza

Marchisio trenira odvojeno, ali očekuje se da se oporavi do utakmice.

Komentari 10

FY
fockk.you.9
16:42 08.06.2015.

Melinda kozo, sramotu nam nanosi vlada koja nije stala na Josipovu ili bolje rečeno na Hrvatsku stranu. I usput takvi izrodi poput tebe!

VL
DE
derin
14:36 08.06.2015.

Nije uredu sto danas nogometni ljubitelji ne mogu doći na trening, s obzirom da će se utakmica igrati bez publike i dugodisnje izbivanje iz Splita, da se uskraciva publici da pozdrave raketu, mandzu.., ali ništa nova od HNS-a!

VL
MA
maraga
10:36 09.06.2015.

Neznam zasto ste sklonili ovo sto sam napisao jel zato sto nisam nacionalista? Molim odgovor vecernjaka!

VL
MA
maraga
10:37 09.06.2015.

Melinda ti si upravu!

VL
ME
melinda
15:11 08.06.2015.

Nemojmo okrivljivati HNS vec provokatora Australca Simunica koji je svojim urlikanjem na Maksimiru zauvijek nanio sramotu nasoj Hrvatskoj i osramotio repku.On je po ugledu na Thompsona zabio noz u leda Lijepoj nasoj pa sada ce nasi decki ostati bez pomoci publike u najtezemu mecu do sada.Mislim da je sto najmanje mozemo uciniti a to je oduzeti putovnmicu Simunicu i neka u svojoj drzavi urlice koliko mu volja a nas postene Hrvate neka ostavi na miru ...Mi nikome ne zelimo zlo a najmanje to treba na sportskim terenima gdje se ljudi lijepo druze a ne pozivati na mrznju i zlo---

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.