Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE I CHIELLINI

Italija dolazi oslabljena na Poljud, ozlijedili se Barzagli i Zaza

Andrea Barzagli
Foto: NordPhoto/PIXSELL
08.06.2015.
u 13:57

Marchisio trenira odvojeno, ali očekuje se da se oporavi do utakmice.

Novi je udarac doživjela talijanska reprezentacija uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2016. s Hrvatskom. Kamp azzurra u Covercianu pored Firence u ponedjeljak ujutro napustili su iskusni branič Juventusa Andrea Barzagli (34) te napadač Sassuola Simone Zaza (23).

Obojica su na pripreme reprezentacije stigli 'načeti' ozljedama koje 'vuku' već neko vrijeme te je izbornik Conte zaključio kako mu u Splitu neće biti od koristi. Chiellini je još upitan zbog ozljede, moguće je da Conte ostane bez svih stupova obrane na Poljudu.

A Zaza je, prema procjenama talijanskih novinara, trebao biti u početnih 11. Također, Marchisio trenira odvojeno, ali očekuje se da se oporavi do utakmice. Conte zasad nije pozvao novog igrača, a Kovaču, podsjetimo, nedostaju Ćorluka (kartoni) i Lovren (ozljeda).

>> Conte objavio popis igrača: Evo tko će napadati Hrvatsku na Poljudu!

>> Chiellini propušta Berlin i Suareza, a vrlo vjerojatno i Poljud!

Komentara 10

FY
fockk.you.9
16:42 08.06.2015.

Melinda kozo, sramotu nam nanosi vlada koja nije stala na Josipovu ili bolje rečeno na Hrvatsku stranu. I usput takvi izrodi poput tebe!

DE
derin
14:36 08.06.2015.

Nije uredu sto danas nogometni ljubitelji ne mogu doći na trening, s obzirom da će se utakmica igrati bez publike i dugodisnje izbivanje iz Splita, da se uskraciva publici da pozdrave raketu, mandzu.., ali ništa nova od HNS-a!

MA
maraga
10:36 09.06.2015.

Neznam zasto ste sklonili ovo sto sam napisao jel zato sto nisam nacionalista? Molim odgovor vecernjaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije