Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna organizacija

Istražitelji i u HNS-u: 'Predmet obrade je i Damir Vrbanović'

Damir Vrbanović
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/6
02.07.2015.
u 15:44

"Hrvatski nogometni savez prema naputku nadležnih tijela ne smije komentirati proces niti ima bilo kakvih informacija o istome", poručuju iz HNS-a

Hrvatski nogometni savez potvrdio je u priopćenju da su djelatnici PNUSKOK-a u jutarnjim sati došli i u njihove prostorije.

"Djelatnici PNUSKOK-a su u Hrvatskom nogometnom savezu po nalogu županijskog suda, zbog postupka u kojem su predmet obrade, između ostalih, i prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić te izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović", stoji u priopćenju HNS-a.

"Hrvatski nogometni savez prema naputku nadležnih tijela ne smije komentirati proces niti ima bilo kakvih informacija o istome", zaključuju iz HNS-a.

Podsjetimo, USKOK i PNUSKOK provode dokazne radne protiv Zdravka i Zorana Mamića, trenera Dinama te Damira Vrbanovića zbog sumnje u utaju poreza i druga djela. "Na temelju kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PN USKOK-om provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave", izvijestili su iz PNUSKOK-a.

>>Počet ću se baviti politikom, mogao bih biti predsjednik ili premijer

>> Sumnja se da Mamić nije plaćao porez na novac koji mu je donio Modrić

>> To što sam počasni predsjednik Dinama nema veze s optužbama

>> Željko Jovanović uz veliki osmijeh svima u Saboru pokazao što se događa s Mamićima

Komentara 5

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:05 02.07.2015.

Upitan za komentar, predsjednik HNS-a Davor Šuker izjavio je: "Bitan je osmijeh"...

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:07 02.07.2015.

Upitan još jednom za komentar, predsjednik HNS-a Davor šuker izjavio je: "Jesam li ja tada živio u Hrvatskoj? Hvala lijepa..."

PO
pozornik66
19:26 02.07.2015.

U državi di nema zakona svi su izvan i samo je vrime kad će uskok doć na vrata. Doći će samo po političkoj naredbi,samo za neprijatelje vlasti što je u ovom slučaju HDZ-ovci i njihovi suporteri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije