Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremna utakmica

Istra ponovno izgubila od momčadi iz BiH, bolji je bio Borac

Istra Dinamo
Dusko Marusic/PIXSELL
04.07.2014.
u 21:23

Bez obzira što je momčad sastavljena od novih igrača koji se pokušavaju izboriti za mjesto u prvih 11, Istra je u posljednjoj pripremnoj utakmici u BiH ipak trebala pokazati više

Nogometaši Istre doživjeli su minimalni poraz u posljednjoj pripremnoj utakmici u BiH. Bolji su u Mrkonjić Gradu s minimalnih 1:0 bili nogometaši banjalučkog Borca, a strijelac jedinog pogotka bio je Subić u 15. minuti, piše Goal.com

Bila je to utakmica s malo prigoda. Bilać je kod Istre imao najzreliju šansu, ali nije uspio zabiti. Istra je protiv bh. klubova doživjela dva poraza u dva dana, u četvrtak je bolji od "zeleno-žutih" bio Zrinjski s 2:1. Bez obzira što je momčad sastavljena od novih igrača koji se pokušavaju izboriti za mjesto u prvih 11, Istra je u posljednjoj pripremnoj utakmici u BiH ipak trebala pokazati više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije