Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Istra nadigrala Split, pobjednika odlučio Puclinov pogodak

Istra - Split
Foto: Duško Marušić/Pixell
1/7
22.05.2017.
u 20:15

Naslov prvaka u nedjelju je osigurala Rijeka 4:0 pobjedom protiv Cibalije. Riječki sastav (88 bodova) kolo prije kraja ima nedostižnih pet bodova više od drugoplasiranog Dinama

U utakmici 35. kola Prve HNL Istra 1961 je u Puli pobijedila Split sa 1:0 (1:0). Pobjednika je u 17. minuti odlučio Puclinov pogodak. Pred 1500 gledatelja na stadionu Aldo Drosina sudio je Pajač iz Zeline.

Sedma Istra 1961 sada ima 36 bodova, dva manje od šestog Slavena Belupa, dok je Split ostao posljednji sa 18 bodova, dva manje od pretposljednje Cibalije. U posljednjem kolu kako bi izbjegao ispadanje u drugu ligu Split u petak mora pobijediti Osijek dok Cibalia ne smije biti bolja od Lokomotive.

Naslov prvaka u nedjelju je osigurala Rijeka 4:0 pobjedom protiv Cibalije. Riječki sastav (88 bodova) kolo prije kraja ima nedostižnih pet bodova više od drugoplasiranog Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije