Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA OZLJEDA

Istok Rodeš ponovno operirao lijevi lakat: To mu remeti planove za pripreme

Zagreb: Druga vožnja muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
24.11.2021.
u 16:35

Tijekom oporavka uočeno je kako Rodeš ne može napraviti punu fleksiju zgloba te je ustanovljeno da mu jedan komadić kosti smeta pri pokretu.

Hrvatski skijaški reprezentativac Istok Rodeš se morao podvrgnuti novoj artroskopskoj operaciji lijevog lakta, kojega je ozlijedio tijekom treninga u kolovozu.

Tijekom oporavka uočeno je kako Rodeš ne može napraviti punu fleksiju zgloba te je ustanovljeno da mu jedan komadić kosti smeta pri pokretu stoga je podvrgnut artroskopskoj operaciji odstranjivanja i čišćenja.

Operaciju je obavio dr. Damir Starčević u Krapinskim toplicama, koji je obavio i prvu operaciju.

Iz Hrvatskog skijaškog saveza su objavili kako ovaj zahvat ne bi trebao poremetiti planove za povratak na snježne pripreme koji se očekuje za desetak dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije