Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nitko od nas nije bio tamo'
Povratak na članak

Istaknuti BBB tvrdi: Ja sam nacrtao kartu i 'plan napada' na Euru

Komentari 213

EL
EldersRealm
11:46 19.06.2016.

Sta je Bauer, dosla voda do grla pa se odrices ovog sr***a? Iako ti stojis iza svega ovoga.

VL
BU
Bulaba
11:49 19.06.2016.

O, pa da, krug se polako zatvorio. "Istaknuti" BBB-ovac je službeni PR sekte Most koji je ugovarao angažman represivnih ministara Orepića i Šprlje da za lovu odrađuju posao za nekakvog austrijskog bauštelca i da za račun istog ovdje montiraju kaznene progone. Tih istih represivnih ministara koji su i odgovorni za ovo u Francuskoj. Ajde, pa tu nema slučajnosti, cijeli PR sekte Most je klasično nacističko stvaranje tenzija i psihoze, od famoznog napada na kandidata u Vrgorcu u WC-u, pa do famoznog paljenja zastave pred sjedištem sekte Most, što je isti scenarij kao i paljenje Reichstaga. Tu nema greške, Most u suradnji s jaranima iz SDP-a stoji iza svega ovoga, kao i iza svastike, no do daljnjeg nećemo doznati istinu jer se Most na vrijeme osigurao i privatizirao represivni aparat kako bi mogao raditi ovo što radi. Isto kao što je i Hitler na vrijeme privatizirao represivni aparat u siječnju 1933., da bi se u miru mogao pripremiti za izbore 2 mjeseca kasnije.

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
11:53 19.06.2016.

Bauer..dezerter!

VL
Avatar abakus
abakus
12:07 19.06.2016.

Orepićev prijatelj i osoba uključena u aferu "grizli"...? Lijepo, lijepo. Očekujem od MOST-a da se konačno ogradi od Orepića i makne tu trulu jabuku iz svojih redova.

VL
DR
drugPlenky
12:07 19.06.2016.

Grizli se zezao i kad je prodavao MOSTove ministre

VL
SE
sestrićna
12:09 19.06.2016.

borbu protiv države orjunaši pokušavaju prikazati kao borbu protiv mamića i hns.a..

VL
JE
jezuš
12:34 19.06.2016.

Eto Tomas Bauer me maltretira i iritira po medijima...pošto mu se ne mogu oduprijeti legalnim putem, sretnem ga u gradu i polomim ga..on se neče naljutiti jer opravdava moj izbor na bunt.

VL
KO
koltrina7
12:51 19.06.2016.

Bauer je Goldsteinov čovjek .Lik koji je devedesetih po stadionima vrijedjao Tuđmana sa svojom grupom jer nikad nisu prežalili Jugoslaviju.Taj jugisloven židovskog porijekla je u dokumentarcu o navijačima izjavio da su oni protiv HDZa i da nikada nisu glasali za iste.SDPov huligan !

VL
CD
cdplejer
12:10 19.06.2016.

Bauer,besplatno ti istetoviram svastiku na glavi.Slanine za glancanje imas po kontejnerima.

VL
BU
Burger
12:15 19.06.2016.

Sramota, definitivno je jasno da i među članovima Torcide i BBB ima puno hrvatomrzaca

VL
BU
Bulaba
11:52 19.06.2016.

I što će sada drugarica Dalia u vezi sukoba interesa Orepića i Šprlje, čiji je navedeni Herr Bauer bio službeni PR i koji je ugovarao medijske nastupe navedene dvojice u okviru lobiranja za stranu tvrtku, od čega se oni nisu ogradili, što znači da su vrlo dobro znali kakav posao trebaju raditi?

VL
NE
Nexe18
12:24 19.06.2016.

Da, da, makni Mamića i što si dobio - hajduk. Oni bar nemaju Mamića i gle kako im ide. Nemaju za sladoled. A da je taj isti Mamić u hajduku, bio bi veći od samog Isusa. U Splitu srušili bi palme na rivi i posadili Mamićeve spomenike.

VL
TA
tatica
11:59 19.06.2016.

e moj baueru zar tebi nije jasno da ste krenuli na krive ljude, treba krenuti na one koji ih štite, znači na politiku, ovako možete sve stadione razoriti stanje će ostati isto samo što će ova sirotinja kroz porez plačati i dalje ovim debilima u uefi kazne, iskreni navijači će i dalje patiti jer osim za repku nemaju za koga navijati, ovi igrači u repki igraju sa srcem za domovinu i to treba poštivati, jer lova im evidentno ne treba, eee kad se okrenete na prave onda čete imati i pravu podršku inače za sve ovo napravljeno u francuskoj ja bih osobno počiniocima i nalogodavcima polomio kosti i naravno platili bi sve kazne do sada pa makar radili za njih cijeli život

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:19 19.06.2016.

Vas je nalogodavac znan od oni dolazi iz trokuta ublerovog trg 4 soa i ocito nepohapseni clanovi grupe labrador..tj trio nekad ozna-kos-udba koja djeluje pod drugim imenima ili bez..vi klosari i huligani sluzite im za jedan cilj rušenje mamica ali to cilj kao i svaki koji dolazi iz te grupacija a zove se cilje bez cilja..vi zelite srusti mamica ali samo da bi ga srusili sto bi s time postigli vi ni nsami ne znate a ni vasi komunisticki udbacki sefovi..vi niste pretjrano pametni vi samo sluzite da bi radili sranjA na razini maloumnika koji eto samo da bi nekome naudio!!!to je najgora osobina ljudskog uma cak ni to zivotinje ne radi ne ubijaju bez razloga ni koristi

VL
IV
ivi012
13:11 19.06.2016.

Rodjen sam u Njemackoj i poslujem vec neko vrijeme sa tvrtkama u Hrvatskoj. Moje misljenje je da je Hrvatska puna malih Mamica. U stvari nisam upoznao niti jednog koji nije barem malo kao Mamic. Bacati baklje na utakmicama da se srusi Mamic je kao da su bacali baklje zato sto Mamic nenormalno puno psuje. Heroj nije onaj tko baca baklje nego onaj koji uci svoju djecu kako biti posten. Naravno da je vise "cool" bacati baklje, ali to nema smisla. Jer i ako se smjeni Mamic... drugi koji ce preuzeti ce biti isti, samo mozda ne toliko uspjesni. Problem je duboko u hrvatskom drustvu... i vi koji ste bacali baklje... vi ste dio toga... jer i vi psujete ;)

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
13:32 19.06.2016.

Dragi Tomas, evo tebi 20 godina Lepoglave za planiranje i poticanje terorističkih napada, pa tamo na specijalnom odjelu objašnjavaj stražarima svoje teorije

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
13:12 19.06.2016.

Dobro, jedan je priznao. U zatvor s njime..

VL
Avatar FalusBonus
FalusBonus
13:48 19.06.2016.

Ako si nacrtao kartu i plan napada na Euru ti si odgovoran za taj teroristički čin i trebaš snositi punu odgovornost. Sve manje od maksimalne kazne zatvora bilo bi preblago. Sad budi faca pa odguli 20 godina za svoje boyse.

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
13:44 19.06.2016.

Sad odjednom svi pošteni i Francusku vidjeli samo na TV-u

VL
PM
Polde M.
12:48 19.06.2016.

Nacrtao plan i svojim p/r-ovskim metodama ga svalio na Torcidu, a sad kad su ga raskrinkali, to je kao bila zezancija. Pokvareni lopov uz kriminalno političke malverzacije s Mostom, što će se tek razotkriti, želi se dočepati i love iz Dinama i HNS. Zato bih savjetovao BBB-ima i navijačima repke da se ne povode za ovim gadom stoput gorim od Mamića nego da se bore i mole Bogu da Mamića stigne pravda jer bi ići za ovim psihopatom značilo totalnu propast.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.