Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAR OPET?!

Ispunilo se 'Ramseyjevo prokletstvo': Zabio pa preminula slavna osoba

Ramsey
Foto: Press Association/Pixsell
04.03.2019.
u 13:37

Iako se o ovoj temi puno piše na društvenim mrežama, Ramsey se nijednom nije oglasio na ovu temu iz poštovanja prema preminulima i odbija sudjelovati u cijeloj toj priči o "prokletstvu".

Nogometaš Arsenala Aaron Ramsey rijetko postiže pogotke, ali svaki put kad to učini, neka poznata osoba premine ili tragično izgubi život.  Već ranije se pisalo o njegovu prokletstvu, a sada se ono ponovno vratilo. 

Ramsey je tijekom vikenda zabio u derbiju s Tottenhamom (1:1) nakon čega se ubio Keith Flint, pjevač grupe The Prodigy.

Podsjećamo, "Ramseyjevo prokletstvo" do sada je uzrokovalo smrt Osame bin Ladena, Stevea Jobsa, Muammara Gaddafija, Whitney Houston, Paula Walkera, pijanista Beba Valdesa, Amy Winehouse, argentinskog diktatora Jorgea Rafaela Videla, bivšeg boksača Kena Nortona, Robina Williamsa, Davida Bowieja...

Iako se o ovoj temi puno piše na društvenim mrežama, Ramsey se nijednom nije oglasio na ovu temu iz poštovanja prema preminulima i odbija sudjelovati u cijeloj toj priči o "prokletstvu".

>> Pogledajte i konferenciju za medije Zlatka Dalića

Ključne riječi

Komentara 1

MI
midea
19:19 04.03.2019.

a ja mislio da su" diktatore "likvidirale Američke tajne službe u sprezi sa gospodom na vrhu piramide , štampači novaca iz zraka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije