Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VIDIO UNAPRIJED
Povratak na članak

Ispunilo se proročanstvo Gorana Ivaniševića: Pokazao jednu stvar i sve predvidio

"Pitam Gorana, koji je inače dolazio i kod mene u Barcelonu kad je putovao, je li to točno. Goran mi potvrdi. Pitam Gorana što taj klinac ima drugačije od drugih, a on mi samo pokaže na glavu."

Komentari 10

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:52 10.02.2020.

Slika Cilica i Ivanisevica pa ispod... prica o Djokovicu!

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
17:39 10.02.2020.

Goran kao i Novak su mjesanci izmedju Hrvata i Srba, mozda ih je to spojilo?

VL
DU
Deleted user
17:19 10.02.2020.

Ivaniševiću se isplati biti u Đokovićevom timu. A i Đokoviću prija biti sa Goranom. Dokaz tomu je poboljšanje Đokovićevog servisa nakon operacije lakta. Na koncu, Đoković poslije svake osvojene nagrade na Goranov račun uplati neki fini postotak, što poslije Australia open može biti i par stotina tisuća €. Isplati se obadvojici.

VL
PR
pravednik2
17:22 10.02.2020.

Baba Vanga nije više najbolja.

VL
SA
SamoMalo
15:38 10.02.2020.

Dragi Gorane, istina je ... nakon sto te je zena ostavila kada je ponestalo para... snimao si reklame za T-com tako je kako je nema se i nakon silnih poteza da ostanes u tom tenisu tu si gdje si sa Djokovicem i sada ides raditi pricu o tome... Stvarno neke stvari nam nisu potrebne, radi i muči. Takoder sve govori da niti autor teksta se nije htio potpisati koliki je to PR samog Ivanisevica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.