Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE PROTIV FRANCUZA

Islanđani žele osvetu i novo finale

Island
Reuters
30.01.2010.
u 10:05

Pobjeda protiv Norveške u posljednjoj utakmici drugog kruga i plasman u polufinale Europskog prvenstva na Islandu je stvorilo pravu eurofiju.

Putničke agencije i zrakoplovne tvrtke na Islandu prenatrpane su zahtjevima navijača koji žele u Beč na završnicu. Na njihovu žalost karte još nisu osigurali.

Iako ih neće boriti veliki broj navijača, igrači Islanda su spremni za Francuze, ali i željni osvete za poraz u finalu Olimpijskih igara u Pekingu.

- Gladni smo finala. Nismo još završili svoj posao na ovom turniru. Kao i u Pekingu želimo osigurati još jedno veliko finale - rekao je izbornik Islanđana Gudmundur Gudmundsson.

Island je još uvijek bez poraza na Euru, baš kao Francuska i Hrvatska.

- Nismo zaboravili poraz u Pekingu. Nadamo se da ih možemo pobijediti u Beču - rekao je Olafur Stefansson.

S druge strane Francuze će predvoditi Nikola Karabatić.

- Islanđani igraju vrlo dobro. Napredovali su od olimpijskih igara. Trebamo ih se bojati - rekao je Karabatić.

Jedanaest Islanđana igra u Bundesligi i ta činjenica čini ih jačima.

- Francuzi možda imaju bolje individualce, ali jake utakmice iz tjedna u tjedan u Bundesligi čine nas jačima - rekao je Gudjon Valur Sigurdsson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije