Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI RIVAL (3)

Island je loš, nije ozbiljna prijetnja

'Iceland\'s Gylfi Sigurdsson evades the challenge of Switzerland\'s Blerim Dzemaili (left).Photo: Press Association/PIXSELL'
'John Walton/Press Association/PIXSELL'
17.10.2013.
u 10:00

– Najopasniji igrač im je veznjak Tottenhama Sigurdsson, koji je zabio oba gola u pobjedi Islanda 2:1 protiv Slovenije u Mariboru. Drugih ekstra klasa nemaju – kaže Zahovič.

Na ždrijebu u Zürichu 21. listopada svi nositelji imat će jednu želju: da izvuku Island. Proslavljeni slovenski nogometaš Zlatko Zahovič kaže da Island ne može biti ozbiljna prijetnja Hrvatskoj.

– Imaju dobru momčad, ali samo to i ništa više. Realno, ne mogu biti prijetnja nikome u dodatnim kvalifikacijama. Drugi su bili samo zato što su se našli u realno najslabijoj skupini, zajedno sa Slovenijom, koja je kiksala na početku, s nikad slabijom Norveškom, slabom Albanijom – kaže Zahovič i dodaje:

– Izvuče li Hrvatska Island, uvjeren sam da neće imati problema. Zaista ne vidim način kako bi vas ugrozili.

Izbori li Island SP, s 320.000 stanovnika postat će najmanja država kojoj je to uspjelo. Zanimljivo, najmanji grad domaćin SP-a u Brazilu, Cuiabá, ima 950.000 ljudi.

Najveći adut Islanda izbornik je Lars Lagerbäck. Iskusni Šveđanin svoju je rodnu zemlju odveo na čak pet velikih natjecanja: EP 2000., 2004. i 2008. te na SP 2002. i 2006. godine.

– Najopasniji igrač im je veznjak Tottenhama Sigurdsson, koji je zabio oba gola u pobjedi Islanda 2:1 protiv Slovenije u Mariboru. Drugih ekstra klasa nemaju – kaže Zahovič.

>> Mamić: Ne želim pričati u ime Saveza i predsjednika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije