Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgledao neprepoznatljivo

Ishii prvim porazom u dvije godine izbacio Deliju s turnira

Satoshi Ishii
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
10.08.2019.
u 10:11

Ishii je unatoč porazu zauzeo posljednje osmo mjesto te će u četvrtfinalu ići na glavnog favorita i prvog nositelja turnira Denisa Goltsova

Satoshi Ishii (22-9-1) poražen je prvi put nakon sedam pobjeda. Hrvatskog Japanca je u glavnoj borbi PFL 6 priredbe u Atlantic Cityju jednoglasnom odlukom sudaca svladao Amerikanac Jared Rosholt (18-7).

Ishii je u ringu izgledao neprepoznatljivo u odnosu na ono što je prikazivao tijekom protekle dvije godine otkako redovno trenira u Cro Cop Teamu. Uputio je dvostruko manje udaraca nego li Rosholt, a ni na podu nije bio ništa bolji.

The Big Show je četiri puta uspješno rušio olimpijskog pobjednika u džudu. Velik je ovo udarac za Ishiija, no zapravo je njegov poraz više koštao kolegu iz kampa Antu Deliju. Naime, Dubrovčanin je u ovim kvalifikacijama upisao jednu pobjedu te poraz zbog ozljede.

Za prolazak među osam najboljih trebala su mu se poklopiti četiri rezultata. Tri su se poklopila i čekao je samo Ishiijevu pobjedu, no poraz je gurnuo Rosholta ispred Delije koji je tako ostao jedno mjesto ispod crte.

S druge strane, Ishii je unatoč porazu zauzeo posljednje osmo mjesto te će u četvrtfinalu ići na glavnog favorita i prvog nositelja turnira Denisa Goltsova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije