Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iščašenje lakta

Loše vijesti iz Milana: Dalić doznao do kada ne može računati na Rebića

Zagreb: Trening reprezentacije uoči susreta u Ligi nacija s Portugalom i Francuskom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
28.09.2020.
u 16:50

Za sada još nije poznato hoće li izbornik Dalić umjesto Rebića pozvati nekog drugog igrača, a pretpozive za listopadsku akciju dobili su Oršić, Caktaš i Lovrić.

Napadač Milana Ante Rebić zbog iščašenja lijevog lakta neće biti na raspolaganju izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću za tri utakmice u listopadu, prijateljsku protiv Švicarske (7.10). te dvoboje u Ligi nacija protiv Švedske (11.10.) i Francuske (14.10.).

"Inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka", poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević.

 

Rebić se ozlijedio tijekom nedjeljnog prvenstvenog ogleda protiv Crotonea.

Za sada još nije poznato hoće li izbornik Dalić umjesto Rebića pozvati nekog drugog igrača, a pretpozive za listopadsku akciju dobili su Mislav Oršić, Mijo Caktaš i Kristijan Lovrić.

>>Cijelu ponudu kladionice Germania pogledajte ovdje - http://bit.ly/V-link34

Komentara 1

IN
inox14
19:38 28.09.2020.

Vrijeme je da Lovrić konačno dobije priliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije