Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN ODLUKAMA

Irski premijer kritizirao Uefu: 'Mislim da je ta organizacija neozbiljna'

Reuters
25.04.2021.
u 17:50

- Ako pogledate što se događa u cijeloj Europi u smislu B117 (varijanta COVID-19) i u pogledu visoke incidencije u europskim zemljama, poziv za povratak navijača je pogrešan.

Irski premijer Micheal Martin kritizirao je Europsku nogometnu federaciju (UEFA) zbog inzistiranja da na utakmicama skorašnjeg Europskog prvenstva prisustvuju i gledatelji.

U petak je Izvršni odbor UEFA-e oduzeo Dublinu domaćinstvo EP-a jer nije jamčio da će imati gledatelje na utakmicama, što je bio jedan od uvjeta za organiziranje utakmica Europskog prvenstva.

Tri utakmice iz Dublina odigrat će se u Sankt Peterburgu, a utakmica osmine finala koja se trebala igrati u Dublinu igrat će se u Londonu na Wembleyu.

- Iskreno govoreći mislim da je UEFA neozbiljna, postavljajući taj uvjet zemljama - rekao je premijer Martin u razgovoru za RTE televiziju.

- Ako pogledate što se događa u cijeloj Europi u smislu B117 (varijanta COVID-19) i u pogledu visoke incidencije u europskim zemljama, poziv za povratak navijača je pogrešan. Nikad nisam mislio da je to realan prijedlog - dodao je.

Irska ima jednu od najnižih stopa zaraze COVID-19 u Europi, ali se odlučila za sporije ponovno otvaranje gospodarstva od većine europskih zemalja.

Komentara 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:37 25.04.2021.

Hajde Irac, ne prdi! I u UEFA-i su shvatili da politicari nemaju namjeru prestati sa ovom prijevarom i podvalom, pa su sami odlucili tome stati na kraj... barem na nogometnim utakmicama. A vi smradovi ce te uskoro imati priliku na sudu objasnjavati vase motive za ovaj zlocin protiv covjecnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije