Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džeko ili Lukaku?

Inzaghi najavio veliko finale: Skriva tajnu Interova napadača do samog početka utakmice

Internazionale v Napoli - Serie A - Giuseppe Meazza
Foto: Jonathan Moscrop
1/5
09.06.2023.
u 23:59

"Znamo koliko je Haaland opasan. Pripremili smo recept kojim bismo ga mogli zaustaviti, ali cijela momčad morat će obratiti pažnju i na ostale igrače", istaknuo je Simone Inzaghi uoči utakmice koja će odlučiti o europskoj kruni

Finalnu utakmicu između Manchester Cityja i Intera najavio je trener milanskoga kluba Simone Inzaghi. Novinari su pokušali doznati koga će Nerazzurri imati u napadu prilikom otvaranja ogleda u 21 sat na Ataturkovom stadionu u Istanbulu, no trener nije htio odgovoriti, već je kazao kako će to biti poznato tek pred sam početak finala.

"Znamo kakvu utakmicu igramo. Čeka nas vrlo težak suparnik, najbolja momčad svijeta. Nemamo straha i nismo bez razloga u finalu što ćemo i dokazati. Morat ćemo igrati ravnopravno s njima u veznom redu. Ovo će nam biti 57. utakmica ove sezone. U nekima smo zasluženo izgubili, a u nekima zasluženo pobijedili. Imamo priliku upisati se u povijesti i ponoviti uspjeh momčadi iz 2010. godine", rekao je Inzaghi najavljujući susret.

GALERIJA Inter u posljednjoj inačici derbija "della Madonnina" porazio Milan i ušao u finale Lige prvaka

Internazionale v Napoli - Serie A - Giuseppe Meazza
1/8

Osvrnuo se i na nevjerojatnog mladog Norvežanina i aduta Pepa Guardiole, Erlinga Haalanda. "Znamo koliko je Haaland opasan. Pripremili smo recept kojim bismo ga mogli zaustaviti, ali cijela momčad morat će obratiti pažnju i na ostale igrače. City se izvrsno brani i izvrsno napada, a mi moramo igrati našu igru", kazao je trener Intera.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, pitanje o svojoj špici, to jest izboru između Edina Džeke i Romelua Lukakua, ponovo je izbjegao. "Danas je posljednji trening, a Mhitarjan pokazuje pozitivne znakove. Odlučit ću hoću li ga koristiti od početka ili ga poslati na teren tijekom utakmice", kazao je zaključno.

VIDEO Evo kako će izgledati novi stadion u Zagrebu na kojem će se igrati Liga prvaka

Komentara 1

T2
Tomo_20
10:38 10.06.2023.

Po meni treba Lukaku stavit njega tesko cuvat sa 100 kila!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije