Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Inter u derbiju slavio protiv Juventusa, Brozović igrao, Perišić na klupi

Inter - Fiorentina
EXPA/Pixsell
17.01.2021.
u 22:55

Inter je do vodstva stigao preko Vidala (12) koji je bio najviši u skoku nakon ubacivanja Barelle, a početkom drugog poluvremena Barella (52) je iskoristio dubinsko proigravanje Bastonija za povećanje prednosti.

Nogometaši Intera 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Juventusa u velikom derbiju 18. kola talijanskog prvenstva dostigli su gradskog rivala Milan na čelu ljestvice.

Inter je do vodstva stigao preko Vidala (12) koji je bio najviši u skoku nakon ubacivanja Barelle, a početkom drugog poluvremena Barella (52) je iskoristio dubinsko proigravanje Bastonija za povećanje prednosti.

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić ostao na klupi.

Inter sada ima 40 bodova iz 18 susreta, a isti bodovni učinak ima i Milan koji je odigrao 17 dvoboja te će svoj susret 18. kola igrati u ponedjeljak u Cagliariju. Branitelj naslova Juventus ostao je peti sa 33 boda iz 17 susreta, bod više imaju treći Napoli i četvrta Roma.

City razbio Crystal Palace

Nogometaši Manchester Cityja probili su se na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva uvjerljivom 4-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Crystal Palacea u susretu 19. kola.

Dvostruki strijelac bio je Stones (26, 68), a po jedan gol dodali su Gundogan (56) i Sterling (88). Manchester City sada ima 35 bodova iz 17 susreta, dva manje uz utakmicu manje od lidera, gradskog rivala Manchester Uniteda, koji je ranije u nedjelju u velikom derbiju odigrao 0-0 na gostovanju kod Liverpoola, a isti broj bodova ima treći Leicester City, dok četvrti Liverpool zaostaje jedan bod.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Tottenham Hotspur je kao gost svladao Sheffield United sa 3-1 (2-0). Tottenham je poveo 2-0 u prvom poluvremenu pogocima Auriera (5) i Kanea (40). Nadu domaćima nakratko je vratio McGoldrick (59), no samo tri minute potom Ndombele (62) je vratio gostima dva gola prednosti.

Ovom pobjedom peti Tottenham ima po 33 boda, dok je Sheffield United ostao na posljednjem mjestu s pet bodova, čak šest manje od pretposljednjeg West Bromwich Albiona.

Gol Livaje u pobjedi AEK-a

Hrvatski napadač Marko Livaja bio je strijelac za AEK u 2-1 (0-0) domaćoj pobjedi protiv Atromitosa u susretu 17. kola grčkog nogometnog prvenstva kojom je atenski sastav stigao na drugo mjesto ljestvice.

Livaja je pogodio za 2-0 u 73. minuti susreta, a to mu je bio treći pogodak ove sezone.

Drugi AEK sada ima 36 bodova, devet manje od vodećeg Olympiacosa, a jedan više od trećeg PAOK-a. Atromitos je sedmi sa 21 bodom.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kobebean1
00:19 18.01.2021.

Pišanje po lopinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije