Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raritet u HNL-u
Povratak na članak

Inter remizirao sa Splitom i prepustio Hajduku dno ljestvice!

Hajduk je posljednji u HNL-u, ali već sutra ima priliku to ispraviti kada na Poljudu gostuje Slaven Belupo

Komentari 18

BU
buljanzeljko453
02:23 02.08.2015.

Hajduk uvjek odlican do velike gospe. ..pa onda rade pripreme vec za iducu godinu ..prvenstvo ade..europa svakako. .itd. ..ptice na grani vec znaju redoslijed ponavlja se vec 11 godina zaredom. .

VL
DU
Deleted user
01:30 02.08.2015.

za hajduk je jedino dobro što niže od ovoga ne može

VL
DU
Deleted user
07:39 02.08.2015.

A ja sam mislio kako ove godine idu na titulu! Bar jednu! Zgorili su od mladosti, Pisao sam da će se to desiti. To se i dešava! Sada su mladi, perspektivni, za dvije godine, zreli, a onda za još dvije starci!!!!

VL
AN
antitovari
01:24 02.08.2015.

Hajduk je tam gdje i pripada na ulasku u 2. HNL !

VL
CA
Cafa
07:04 02.08.2015.

Možda je ovo ta godina kad će mi se ostvariti životni san...

VL
LJ
ljeposava
11:12 02.08.2015.

klub koji je drug tito najviše voleo, a drugu titi je ceo svet došao na sprovod, milanoviću na mimohod nitko, ne zaslužuje da ga se prevarom, makinacijama izbaci iz člige, stoga zahtevam, nek udruga vaš hajduk traži prekid prvenstva, zbog očite nereguarnosti da se tabela okrene, s tim bi hajduk, klub naše voljene jna iz 45. konačno dospeo na prvo mesto, dinamo, raj hrvatski klub koji mi koji nevolimo lepu vašu svakodnevno napadamo dospeo bi na poslednje mesto i izbacivanje iz lige, treba samo malo volje, poneki sudac koji neće da se drži zakona ko pijan plota i evo hajdukau liga prvaka, prekinite prvenstvo., okrenbite tablicu, nek klub koji je drug tito najviše voleo bude prvi

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:08 02.08.2015.

Inter je klub na čiju štetu najviše suci griješe u HNL-u, Hajduk ovdje nema što likovati da su suci pokvareni i da su oni žrtve jer Inter je najviše pokraden upravo kad je igrao s utakmice Hajdukom!

VL
DO
dodotatino
18:21 02.08.2015.

@dzambo malo si zaboravio da je i Najdug na Poljudu "pustio" u dva navrata Dinamu bodove u sudačkoj prošle godine a Lokomotiva samo jednom. Osim toga kada je to Najdug zadnji puta uzeo bodove Dinamu ili i on pušta. I I svatko tko stavi u dogovor Zagreb i Dinamo (Medić i Mamić) taj nema pojma o životu. Jedina je istina da ste vi svoje podružnice prevarili i da imate preko 60 mil kn sudskih presuda u zadnje 4 godine. Sramota od morala. Malo vas ne ide od kada je Širić zatvoren. I tu ste dužni ostali. Vučeš mi na ovu Slovensku priču oko arbitraže

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:44 02.08.2015.

I eto, polako svi rezultati idu u prilog Dinamu...svi okolo grijese...promase penale...golovi u dubokoj sudackoj nadoknadi...i jos ostaje jedna ''nepoznanica'' mec izmedju Lokomotive i Dinama i ako kojim ''slucajem bude opet 2:0 ili 3:1 za Lokomotivu 5 minuta prije kraja a onda Lokomotivini igrace ''se sklanjaju'' Soudaniju ili slicnima i na kraju bude 2:3 ili 3:4 novi-stari prvak ce se opet znati....ipak nije mala sala imat ''unapred'' racunati na cak 24 boda od Zagreba i Lokomotive bez obzira bilo koji protivnik da cak i vodi protiv Dinama 5 min. prije kraja...Dok isti klubovi ce protiv Rijeke ili Hajduka igrat kao da su u finalu LP...huh...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.