Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raritet u HNL-u

Inter remizirao sa Splitom i prepustio Hajduku dno ljestvice!

Inter
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.08.2015.
u 23:00

Hajduk je posljednji u HNL-u, ali već sutra ima priliku to ispraviti kada na Poljudu gostuje Slaven Belupo

Inter je još jednom na domaćem terenu osvojio bod, ovoga puta remizirao je sa Splitom 0:0. Nije to bila previše zanimljiva utakmica, a svaka momčad dominirala je u jednom poluvremenu.

U prvom dijelu Split je bio bolji, a Inter u nastavku, ali mreže se nisu tresle. No, gosti su mogli do pobjede da je Slavko Blagojević u 70. minuti bio koncentriraniji, ali je nonšalantnim udarcem promašio jedanaesterac. Inter je od tada igrao i s igračem manje jer je Josip Šoljić dobio drugi žuti karton, ali uspjeli su izdržati do kraja i upisati treći remi.

Zaprešićka momčad ovim je bodom pobjegla s dna ljestvice i prepustila ga Hajduku koji će imati priliku to ispraviti već sutra kada mu u goste stiže Slaven Belupo. Split se, pak, bodovno izjednačio s vodećim Dinamom, ima isti broj bodova (osam), ali i slabiju gol-razliku od aktualnog prvaka.

>>Osijek duboko u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Istre

>>Dinamo se vratio na prvo mjesto: Hodžić dvostruki strijelac u Kranjčevićevoj

Ključne riječi

Komentara 18

BU
buljanzeljko453
02:23 02.08.2015.

Hajduk uvjek odlican do velike gospe. ..pa onda rade pripreme vec za iducu godinu ..prvenstvo ade..europa svakako. .itd. ..ptice na grani vec znaju redoslijed ponavlja se vec 11 godina zaredom. .

DU
Deleted user
07:39 02.08.2015.

A ja sam mislio kako ove godine idu na titulu! Bar jednu! Zgorili su od mladosti, Pisao sam da će se to desiti. To se i dešava! Sada su mladi, perspektivni, za dvije godine, zreli, a onda za još dvije starci!!!!

DU
Deleted user
01:30 02.08.2015.

za hajduk je jedino dobro što niže od ovoga ne može

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije