Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI ARGENTINAC

Inter pregovara da zadrži Lautara Martineza

Lautaro Martinez
Reuters/Pixsell
17.05.2021.
u 12:37

Argentinac je ove sezone zabio 16 golova i upisao devet asistencija u 37 ligaških utakmica.

Inter je ponovno u pregovorima s predstavnicima argentinskog nogometaša Lautara Martineza oko novog ugovora, pišu u ponedjeljak talijanski mediji. 

Argentinac je ove sezone zabio 16 golova i upisao devet asistencija u 37 ligaških utakmica.

Prema medijskim napisima, za 23-godišnjeg napadača zainteresirani su klubovi poput Atletico Madrida i Real Madrida jer je Inter u financijskim poteškoćama, a pregovori o ugovoru su zapeli.

"La Gazzetta dello Sport" izvještava da su Nerazzurri sada kontaktirali predstavnike Lautara kako bi što prije uklonili postojeće poteškoće.

Novine tvrde da je Inter pokazao želju zadržati Argentinca na San Siru i pokušat će produžiti ugovor vrijedan 4,5 milijuna eura po sezoni uz bonuse.

Argentinski je nogometaš stigao u Inter iz Racing Cluba u srpnju 2018. godine, a aktualni ugovor istječe u lipnju 2023. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije