Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi transfer

Inter potvrdio: Postigli smo dogovor s Atleticom o dolasku Vrsaljka

Šime Vrsaljko
Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL
1/5
30.07.2018.
u 22:45

Prelaskom u Inter Vrsaljko bi se pridružio reprezentativnim kolegama Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću koji su trenutačno članovi "crno-plavih".

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana objavio je kako je s madridskim Atleticom postigao usmeni dogovor oko dolaska desnog braniča hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljka (26) u svoje redove na jednogodišnju posudbu.

U Interu očekuju kako bi se prelazak trebao finalizirati u sljedećih nekoliko sati.

Inter bi za jednogodišnju posudbu Atleticu isplatio 6.5 milijuna eura, a ukoliko potom poželi otkupiti Vrsaljkov ugovor vrijednost odštete bi porasla na 17.5 milijuna eura.

>>Pogledajte koji velikani žele hrvatske nogometaše

Vrsaljko već ima iskustvo igranja u Serie A, 2013. godine je iz zagrebačkog Dinama prešao u Genou gdje je proveo jednu sezonu da bi od 2014. do 2016. godine bio član Sassuola. U ljeto 2016. Vrsaljko je prešao iz Sassuola u Atletico za 18 milijuna eura, a s madridskim je klubom potpisao ugovor do 2021. godine.

Prelaskom u Inter Vrsaljko bi se pridružio reprezentativnim kolegama Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću koji su trenutačno članovi "crno-plavih".

Šime Vrsaljko
1/22

Komentara 3

KA
kajbiti
08:04 03.08.2018.

Ovo je najljepša slika sa svjetskog prvenstva. Hvala ti Šime i želim ti da budeš najbolji gdje god budeš igrao. Sretno dječače, neka te zdravlje služi i neka te čuva dragi Bog. Ti ćeš i onako dati sve od sebe, kao i uvijek.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:37 31.07.2018.

Bravo Vatreni!!!! Bravo Vrsaljko!!! Bravo Hrvatska !!!!

RM
ribnikova mama
12:56 31.07.2018.

sa konja na magarca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije