Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Inter nastavio nizati pobjede, slavio je i u derbiju kola

Inter
Foto: Reuters/Pixsell
25.09.2019.
u 23:35

Za iznenađenje kola pobrinuo se Cagliari

U derbiju petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Lazio s 1:0 upisavši tako i petu pobjedu ove sezone. 

Novu pobjedu Interu donio je Danilo D'Ambrosio u 23. minuti utakmice. 

Bila je to jedina prilika domaćina u prvom dijelu. S druge strane Lazio je imao čak tri fantastuične šanse, međutim gosti nisu uspjeli svladati Samira Handanoviča.

U 33. minuti je Correa sam izašao ispred slovenskog vratara, ali je promašio gol. Dvije minute kasnije ponovo je Correa pucao, ovoga puta Handanovič je sjajno reagirao. Baš kao i u 45. minuti kada je zaustavio udarac Bastosa.

Inter je svoju priliku dočekao u 60. minuti kada je Nicolo Barella izašao sam ispred Thome Strakoshe, ali je albanski vratar obranio. U nastavku akcije pucao je i Politano, ali je vratar rimskog sastava obranio i njegov udarac.

Marcelo Brzović je odigrao cijeli susret za Inter.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Cagliari koji je na gostovanju kod Napolija slavio sa 1:0.

Pogodak odluke zabio je Lucas Castro u 87. minuti na asistenciju Nahitana Nandeza. Minutu kasnije Napoli je ostao s igračem manje nakon što je isključen Kalidou Kuolibaly. 

Marko Rog je igrao do 72. minute kada je umjesto njega u igru ušao strijelac Castro.

Na ljestvici vodi Inter sa 15 bodova, Juventus ima 13, a Atalanta 10 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije