Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Inter kod kuće nakon preokreta slavio nad Lazijom. Napoli nadomak naslova prvaka

Serie A - Inter Milan v Lazio
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/3
30.04.2023.
u 15:23

Inter su do konačnih 2:1 doveli pogodci Martineza i Gosensa, a za Rimljane je zabio Mhitarjan. Marcelo Brozović je odigrao svih 90 minuta za Inter. Ako Napoli, koji je vodeći na ljestvici sa 78 bodova, pobijedi danas Salernitanu (utakmica počela u 15,00 sati), imat će 20 bodova prednosti ispred Lazija (61) i šest kola prije kraja što rimski klub to više neće moći stići

Inter je u nedjelju u utakmici 32. kola Serie A kod kuće sa 3-1 pobijedio Lazio što znači da je Napulj, ukoliko danas pobijedi Salernitanu, osigurao naslov prvaka Italije. Henrih Mhitarjan je zabio gol za Inter u 26. minuti, ali je poništen nakon VAR provjere zbog zaleđa. Gosti četiri minuta kasnije zabijaju za vodstvo a strijelac je Felipea Anderson. Inter u drugom poluvremenu radi preokret.

Najprije u 77. minuti Lautaro Martinez izjednačuje, a Robin Gosens u 83. minuti povećava na 2-1. Martinez u 90 minuti zabija svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3-1. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je odigrao svih 90 minuta za Inter. 

Ako Napoli , koji je vodeći na ljestvici sa 78 bodova, pobijedi danas Salernitanu (utakmica počela u 15,00 sati), imat će 20 bodova prednosti ispred Lazija (61) i šest kola prije kraja što rimski klub to više neće moći stići. U slučaju remija, Napolitancima će ipak trebati bod da osiguraju naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije