Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Inter i Chelsea u kontaktu s Guardiolom, Luis Enrique zamjena?

'FC Barcelona\'s coach Pep Guardiola reacts during their Champions League soccer match against Bayer Leverkusen in Leverkusen February 14, 2012. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER)'
'INA FASSBENDER'
21.02.2012.
u 12:55

– Pep je još prije dvije sezone htio otići jer se teško nosi s napetošću i stresom posla na Barcinoj klupi – otkrio je Sacchi.

Milanski Inter i londonski Chelsea ovaj su tjedan bili u kontaktu s ljudima koji zastupaju interese Barcelonina trenera Pepa Guardiole, tvrdi katalonski dnevni list Sport.

Sport navodi da su predstavnici Chelseaja čak ovaj vikend bili na Nou Campu kako bi osjetili kako diše Guardiola i razmišlja li o eventualnom odlasku u Chelsea. Također, Moratti je preko svojih posrednika, ohrabren Pepovim crno-plavim šalom koji je imao u Leverkusenu, ponovo stupio u kontakt s Guardiolinim zastupnicima.

A vatru je dodatno podgrijao legendarni talijanski trener Arrigo Sacchi.

– Pep je još prije dvije sezone htio otići jer se teško nosi s napetošću i stresom posla na Barcinoj klupi. Savjetovao sam mu da dvaput promisli, ali ta ga ideja nije napustila – ustvrdio je Sacchi.

List El Economista pak tvrdi da će u slučaju Guardiolina odlaska Katalonci aktivirati klauzulu u ugovoru Luisa Enriquea s Romom i vratiti svog bivšeg trenera B-momčadi na Nou Camp. Podsjetimo, Guardiola ima ugovor s Barcelonom do kraja ove sezone.

Komentara 1

JA
JackRussell
13:41 21.02.2012.

Neka Guardiola dođe u Inter ili Chelsea, pa će onda vidjeti što je neuspjeh, jer nema svaki klub sve fino posloženo kao Barcelona. Zato je Mourinho najbolji svjetski trener, gdje god je došao osvojio je trofeje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije