Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Inter i bez Broza i Perišića do velike pobjede nad Sampdorijom

Serie A - Inter Milan v Sampdoria
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
08.05.2021.
u 21:35

Trener Intera Antonio Conte je protiv Sampdorije dao odmor svojim glavnim igračima među kojima i Ivanu Perišiću koji je ostao čitavu utakmicu na klupi te Marcelu Brozoviću koji je u igru ušao u 56. minuti

Nogometaši Intera u svojoj su prvoj utakmici kao novi prvaci Italije na svom terenu svladali Sampdoriju sa čak 5-1 (3-1) u susretu 35. kola. Trener Intera Antonio Conte je protiv Sampdorije dao odmor svojim glavnim igračima među kojima i Ivanu Perišiću koji je ostao čitavu utakmicu na klupi te Marcelu Brozoviću koji je u igru ušao u 56. minuti, a svih 90 minuta na klupi su ostali i Lukaku, Škriniar te De Vrij, dok je Handanovič branio samo prvo poluvrijeme.

Zamjene su iskoristile priliku, Inter je do pobjede stigao golovima Gagliardinija (4), Sancheza (27, 37), Pinamontija (62) i Lautara (70-11m), dok je jedini strijelac za Sampdoriju bio bivši igrač Intera Candreva (35).

Inter sada ima 85 bodova, 15 više od drugog Napolija, dok je Sampdoria deveta sa 45 bodova.

Ranije u subotu je Napoli izbiona drugo mjesto 4-1 (3-0) gostujućom pobjedom protiv Spezije. Napoli je sve dvojbe oko pobjendika riješio već u prvih 45 minuta kada je postigao tri gola. Prvi se u strijelce upisao Zielinski (15) nakon lijepe akcije, a potom je dva gola postigao Osimhen (22, 44). Za domaće je sredinom nastavka smanjio Piccoli (64), no Lozano (79) je na dodavanje Osimhena vratio tri gola razlike za Napoli.

Napoli je sada drugi na ljestvici sa 70 bodova, jednim više uz utakmicu više od Atalante, Juventusa i Milana, dok je na vrhu Inter koji je sa 82 boda već osigurao naslov prvaka. 

Spezia, kod koje je Martin Erlić ostao na klupi, ostala je 16. sa 34 boda, tri više od 18. Beneventa koji se nalazi u zoni ispadanja.

U drugom susretu igranom i isto vrijeme Udinese i Bologna su podijelili bodove igravši 1-1. Domaće je sjajnim udarcem u vodstvo doveo de Paul (23), a poravnao je Orsolini (83-11m). Udinrese je 11., a Bologna 12., oba sastava sa po 40 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije