Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Inspekcija upada u Dinamo, Mamić gura svog čovjeka. Treća opcija sve bliža ulasku u klub

Mostar: Zdravko Mamić na mobitelu pokazivao fotografije i poruke koje je slao Krešimiru Antoliću
Denis Kapetanovic/PIXSELL
26.01.2023.
u 23:14

Sportska inspekcija sutra će biti u Dinamu, a uskoro ćemo saznati i je li Skupština bila legalna. Dogodio se i znakovit sastanak, koji je održao Mirko Barišić s navijačima, ali bez Krešimira Antolića.

Komentara 12

ST
stefj
08:48 27.01.2023.

Uprava se pokazala dosta lošom u zadnje 2-3 godine. Nije doveden niti jedan igrač koji bi radio razliku, ako i je, ubijen je u pojam sjedenjem na klupi, stavljanjem na krivu poziciju i lošom taktikom. Skauting loš, loš odabir stručnog stožera, a sada je vrlo upitno i postavljanje Čačića kao sportskog direktora... Trenutno se uprava ponaša kao da nema sutra, usredotočena je na novac, u stilu uzmem koliko mogu dok sam još tu, jer sutra me možda nema. Šteta koja se nanosi ekipi i igračima je velika... A da li će jedan ili drugi ili neki treći mafijaš vladati DInamom, tak svejedno. To mora biti netko tko će raditi za klub i razvoj, postavljati sve veće ciljeve, a ne samo gledati vlastito bogaćenje... Cilj Dinama bi morao biti svake godine EL ili LP i proljeće u Europi. Sve ostalo je neuspjeh. A prvenstvo je nužno da bi se došlo do tog cilja...

DU
Deleted user
02:11 27.01.2023.

Bez Mamića, Dinamo je tim na nivou gibanice. Kao baklava bez oraha i štruklji bez vrhnja. Bila bi mu prejaka i regionalna liga.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
15:30 27.01.2023.

Ma gdje i koga je oplacko. Narod Hrvatske 😂😂👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?