Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALLAS SLAVIO KOD SAINTSA

Indianapolis ostao jedini neporažen u sezoni

NFL
AFP
20.12.2009.
u 09:58

Igrači Indianapolisa ostali su sami u borbi s rekordom New Englanda od prije dvije sezone. Naime, prvi poraz u sezoni je doživio New Orleans.

Nakon 14. kola Indianapolis ima savršenih 14-0, a New Orleans je "spustio oružje" u subotu pred Dallasom koji ih je slomio na njihovom terenu i slavio 24-17. New Orleans tako ima omjer 13-1 nakon četrnaest utakmica.

Podsjetimo da je New England prije dvije sezone ostvario svih 16 pobjeda u regularnom dijelu sezone, a dodao je tome i naredne dvije u doigravanju. No, ostali su tada bez one ključne, izgubili su devetnaesti ogled (SuperBowl) od New York Giantsa.

Dallas je u subotu fantastično odigrao obranu tijekom tri četvrtine protiv najbolje napadačke momčadi lige (New Orleans prosječno daje više od 30 poena po ogledu). Nakon tri četvrtine su bili na jednom "field-goalu" (tri boda), a Dallas je vodio 24-3.

Ipak, navijači su poludjeli u zadnjih 15 minuta jer je New Orleans u uvodnih šest minuta posljednjeg dijela igre dva puta položio loptu (touchdown) i došao na uhvatljivih 24-17. Međutim, taj rezultat je ostao do kraja i New Orleans je upisao prvi poraz u sezoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije