Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladala nervoza

Incident obilježio odlazak vatrenih u SAD: 'Izbacit ću te iz zračne luke'

hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
19.03.2018.
u 12:52

Malo smo nervozni ujutro, rekao je izbornik Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je jutros iz zagrebačke zračne luke prema SAD-u. Zlatko Dalić poveo je svoje igrače na put, ali s njim je bila samo manjina reprezentativaca, dok će ostali stići izravno u SAD.

No, i među tim malobrojnim igračima našao se jedan koji je 'ustao na lijevu nogu'. Riječ je o Marcelu Brozoviću koji se verbalno sukobio s fotografom.

– Snimi me još jednom i izbacit ću te s aerodroma, majke mi... – poručio je veznjak Intera.

Cijelu situaciju za Sportske novosti komentirao je Zlatko Dalić koji je smirio situaciju.

– Malo smo nervozni ujutro – rekao je Dalić.

Komentara 36

BR
Brandfackel2
13:23 19.03.2018.

Hrvatski reprezentativci ne bi trebali uopće kontaktirati niti davati izjave vodećim medijima u RH jer odavno nisu hrvatski nego se radi čoporu petokolonaša koji preživljavaju od državnog proračuna ili Soroševih škuda. Nemamo hrvatske dnevne novine, nemamo hrvatsku televiziju... Imamo nekolikoo portala i emisija na lokalnim televizijama koji su hrvatski. Puna Hrvatska je raznih Delača, Dasovića, Stankovića... Užas!

GU
Gustirna
13:57 19.03.2018.

Kada ce prestati ovo nasilje koje izvode pojedini novinari i mediji...i najveci dio tog nasilja izvode da bi se stvarala zla krv ili nekoga klasnog neprijatelja "sredili"...

ZO
zoranos
13:26 19.03.2018.

Taj Cropix će te uslikati i onda ako netko upotribi tu sliku će te tužakatii tražiti tisuće kuna - jer slika je njegova. E pa ako je tako ne slikaj niti mene! Na meni bi zarađivao besplatno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije