Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leo izgubio živce

Incident nakon utakmice! Messi kakvog ne poznajete tražio fizički obračun!

Manchester City - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.11.2016.
u 11:49

panjolski mediji tvrde da je Messi tražio i delegata utakmice, htio je da događanja iz svlačionice stavi u zapisnik jer mu nisu najbolje sjele provokacije iz svlačionice Cityja.

Nogometaši Barcelone sinoć su poraženi od Manchester Cityja. iako su golom Lionela Messija prvi poveli, građani su okrenuli rezultat i sasvim zasluženo pobijedili 3:1.

Stoga ni ne čudi da su gostima živci bili tanki, a najgore je poraz pao Lionelu Messiju koji je zamalo sudjelovao u fizičkom obračunu. Španjolski mediji navode da je do gužve došlo ispred svlačionice kada je jedan od igrača domaće momčadi provocirao Messija, a Argentinac potpuno izgubio živce. 

- Idiote, izađi van. Samo dođi! Pokaži da si muško, urlao je Messi hodnicima, ali onda je do njega došao igrač Manchester Cityja i njegov reprezentativni kolega Sergio Agüero te ga primirio.

- Čuo sam nekakvu buku, Leo je bio vidljivo ljutit, ali ne znam koji je točno bio razlog. Ipak, sve se brzo primirilo, potvrdio je incident nakon susreta Sergio Aguero.

Španjolski mediji tvrde da je Messi tražio i delegata utakmice, htio je da događanja iz svlačionice stavi u zapisnik jer mu nisu najbolje sjele provokacije iz svlačionice Cityja.

>>City fantastičnim preokretom do prve pobjede nad Barcelonom!

>>Özil majstorijom bacio na travnjak protivničku obranu, o ovom golu dugo će se pričati!

Komentara 2

CU
cungalunga
13:23 02.11.2016.

Svi znamo koliko je mali bahat. Ronaldo je za njega mala beba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije