Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramoćeni Indijci

Incident na otvaranju Igara: Tko je ta djevojka u crvenoj majici?

'India\'s flag bearer Sushil Kumar holds the national flag as he leads the contingent in the athletes parade during the opening ceremony of the London 2012 Olympic Games at the Olympic Stadium July 27
'MIKE BLAKE'
29.07.2012.
u 20:51

Velika je sramota što je hodala uz naše sportaše – izjavio je šef indijske delegacije Muralidharan Raja.

Za vrijeme mimohoda sportaša na ceremoniji svečanog otvaranja Igara uz indijskog nositelja zastave Sushila Kumara hodala je nepoznata djevojka bez akreditacije u crvenoj majici i plavim hlačama. Indijska se delegacija žalila i od organizatora traži objašnjenje kako je ona uopće došla u zonu gdje su bili sportaši.

– Velika je sramota što je hodala uz naše sportaše – izjavio je šef indijske delegacije Muralidharan Raja.

U organizacijskom odboru zatečeni su događajem i provest će istragu.

– Djevojka je morala proći sigurnosnu provjeru, a kako se našla u zoni sa sportašima, to ne znam. Tražimo ispriku jer smo osramoćeni pred cijelim svijetom – ljutit je bio Raja. 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
21:16 29.07.2012.

Kako strašan škandal! :-))

Avatar morski covik 1
morski covik 1
21:05 29.07.2012.

Raja do jaja!

OB
-obrisani-
22:07 29.07.2012.

Žensko, a nosi hlače :(((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije