Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trener Rudeša
Povratak na članak

Inaki Alonso: Bit ćemo obitelj, spoj hrvatske 
i baskijske strasti

– Moji ciljevi? Želio bih da u svakom trenutku svi dišemo kao momčad. To je najvažnije, moramo biti prava momčad na terenu, ali se u privatno vrijeme ponašati gotovo kao obitelj.

Komentari 1

JU
juroqueteamo2
01:23 20.06.2017.

Nasi se vole dodvoravati strancima. I bedastog stranca (ne govorim to o ovomu covjeku kojega uopce ne poznam) vole vise nego svoje domace junake. Osobito u ovom djelu Hrvatske gdje orjunasi smrad sire i zavadaju sve koji si to dopuste. Zalosno da nasi treneri idu u vrhunske lige (Englesku, Njemacku, Italiju) a kod nas bi ih ovi zagadjivaci samo pljuvali. Zivot je kratak da ga se potrosi u smradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.