Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LONDONA

Ina postala zlatni sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora

Ina HOO
05.07.2012.
u 18:19

– Veseli nas što se Ina, kao jedna od najznačajnijih hrvatskih kompanija, odlučila podržati Hrvatsku olimpijsku momčad i tako pokazati svoju društvenu odgovornost – rekao je Zlatko Mateša

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Ina – industrija nafte d.d. potpisali su 5. srpnja 2012. ugovor o zlatnom sponzorstvu. U nazočnosti Zlatka Mateše, predsjednika HOO-a, ugovor su potpisali Zoltán Áldott, predsjednik uprave Ine, i Josip Čop, glavni tajnik HOO-a.

Prvi sponzorski ugovor s HOO-om Ina je potpisala 2002., a sada se, nakon tri godine, vratila u članstvo olimpijske marketinške obitelji.

Zlatko Mateša izrazio je veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i dodao:

– Veseli nas što se Ina, kao jedna od najznačajnijih hrvatskih kompanija, upravo uoči Olimpijskih igara London 2012., odlučila podržati hrvatsku olimpijsku momčad i tako pokazati svoju društvenu odgovornost.

Zoltán Áldott tom je prilikom istaknuo:

– Savjesno ulažemo u vrhunski sport i sportaše koji te napore prepoznaju i uzvraćaju svojim uspjesima, a Ina kroz njihove uspjehe i ostvarenje ciljeva i sama dobiva snagu i energiju za napredak i razvijanje poslovne izvrsnosti.

– Ina je prepoznala HOO-a kao pouzdanog partnera koji predstavlja sport ne samo u Hrvatskoj nego i na međunarodnoj razini. Sretni smo što je kompanija poput Ine prepoznala snagu hrvatskog sporta. Sredstva iz ovog ugovora bit će, naravno, usmjerena za dobrobit naših sportaša – rekao je glavni tajnik Čop.

Svečanom potpisivanju je prisustvovao i Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, koji je zahvalio Ini na podršci koju pruža hrvatskom sportu te dodao:

– Ina je pokazala da se kao društveno odgovorna kompanija brine o hrvatskom sportu na najvišoj razini i tako postala nezaobilazan partner i podrška našim sportašima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije