Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODAN PRIZOR

Imamo snimku iz automobila! Finac izgubio kontrolu, ostao bez vjetrobranskog stakla

Youtube/Screenshot
23.04.2021.
u 13:09

Srećom, sve je ispalo dobro i Rovanperä i suvozač su neozlijeđeni, što su i potvrdili sami odmah nakon nesreće.

Finac Kale Rovanperä, vodeći u ukupnom poretku SP nakon dva relija, odustao je već na prvom brzincu Croatia Rallyja i njegovo izlijetanje sa staze izgledalo je podosta opasno, zbog čega su mu u pomoć priskočili gledatelji.

Srećom, sve je ispalo dobro, Rovanperä i suvozač su neozlijeđeni, što su i potvrdili sami odmah nakon nesreće. Tek su potvrdili da im je automobil stradao, što ne čudi kad se u brzini od stotinjak kilometara na sat nađete u problemima pa izletite sa staze.

Pojavila se i snimka iz automobila pa možete vidjeti nesreću onako kako su to Finac i njegov suvozač vidjeli:

Prvim brzinskim ispitom Rude – Plešivica, u dužini od 6,94 kilometara, u petak ujutro startao je Croatia Rally, treća utrka ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u reliju.

Drugi je na cilj stigao pobjednik finskog Arctic Rallyja Estonac Ott Tänak  (Hyundai) sa zaostatkom od +2.1 sekunde, pa Velšanin Elfyn Evans (Toyota) s 2.8 sekundi zaostatka, a aktualni i sedmerostruki svjetski prvak Francuz Sebastien Ogier (Toyota) sa 6.5 sekundi slabijim vremenom trenutačno je peti nakon nepotpune prve etape.

U prijepodnevnom dijelu programa na rasporedu su četiri brzinska ispita te još četiri u poslijepodnevnom programu. Na Croatia Rallyju sudjeluje šest hrvatskih – Viliam Prodan, Martin Ravenščak, Krešimir Ravenščak, Ivica Siladić, Mateo Butorac i Željko Magličić, koji su prijavljeni za Rally4 vozila s prednjim pogonom.

Trebao je nastupiti i jedan od najboljih hrvatskih vozača. Niko Pulić bio je prijavljen je za elitnu, WRC kategoriju, ali je zbog koronavirusa morao odustati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije