Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Ilija Nestorovski ostaje, Inter je otkupio njegov ugovor

Ilija Nestorovski
Igor Kralj/PIXSELL
29.06.2015.
u 20:30

Klub je otkupio ugovor od češkog kluba Slovacko čiji je Ilija bio član.

Ilija Nestorovski, lani najbolji strijelac Druge HNL, sljedeće sezone igrat će također za zaprešićki Inter.

Klub je otkupio ugovor od češkog kluba Slovacko čiji je Ilija bio član. Zaprešićani će posljednju provjeru uoči početka prvenstva imati u subotu, 4. srpnja kada će u Zaprešiću gostovati Krško (18 sati).

Podsjetimo, Inter otvara novo prvenstvo HNL-a sa Rijekom, 10. srpnja (petak) s početkom u 20 sati. Davor Vašiček postao je novi predsjednik Skupštine kluba.

>> Inter doveo petoricu igrača, Nesterovski ostaje

Komentara 1

Avatar GaryLineker
GaryLineker
21:10 29.06.2015.

Momčad koja ima solidnu udarnu jedanaestoricu ali slabu klupu. Za ostanak u ligi a priori je dovesti nekolicinu igrača koji će zaoštriti konkurenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije